Ez a veboldal nem használ cookie-t, ahogy azok sem, akik az erre vonatkozó törvényt megalkották.Facebook alkalmazás

A Facebook napjaink markánsan jelenlevő közösségi hálója, napi szinten használt virtuális agórája. Szerepe nem csak abban merül ki, hogy megtudjuk, mi történt ismerőseinkkel, kinek van születésnapja, és ki milyen új fotókat tett közzé. A közösségi háló üzletben betöltött szerepe sokkal jelentősebb. Ennek a vállalkozások is tudatában vannak és jelen vannak a közösségi hálón saját ún. Facebook oldalukkal. Ez önmagában nem elég, ha nincsenek követőik, rendszeresen visszatérő látogatóik. Ezen segíthetnek a facebook alkalmazások.


Mit érdemes tudnom?Mennyibe kerül?

Hogyan növeli a követőim számát?

Játékosan

Még a felnőttek is szeretnek játszani. Ki ne szavazna szívesen egy-egy gyönyörű fotóra? Pláne ha még valami nyereményre is számíthat. A játék persze szolgálhatja saját üzleti célunkat. Kiváló piackutatási eszköz,ha megszavaztatjuk pl. egy-egy új termékünk színét, bevonva ezzel vásárlóinkat a fejlesztésbe.

Interaktívan

A cél hogy facebook rajongóinkat saját weboldalunkra irányítsuk, és vásárlásra ösztönözzük. De mért ne engednénk, hogy bizonyos funkciókat Facebook oldalunkon is elérhessenek. Ugyanúgy foglalhassanak asztalt, szobát, tekinthessék meg étlapunkat vagy termékkatalógusunkat, hiszen ez mind a mi nyereségünket növeli.

Direkt

A népszerű nyereményjátékok felajánlása többnyire valami közkedvelt kütyü mint a notebook vagy iPhone. Ezeket mindenki használja - nő, férfi, öreg vagy kiskamasz. Ha azonban a nyeremény pl. valami gyógyászati segédeszköz, azért valószínűleg olyan emberek szállnak harcba, akiknek erre szükségük van. Amennyiben fő profilunk ilyen segédeszközök forgalmazása, a játékkal csak olyan látogatókat vonzunk be akik potenciális vevők.


Üzenjen a Facebook-on!

Kövessen a Google+ -on!

Rólam mondták

beugropizza.hu

Az elkészült weblap vagy inkább webáruház átlátható a vendégeim számára, a rendelések könnyen felvehetők. Az ételeimet áraimat magam tudom változtatni egykönnyen használható kezelőfelületen. Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm!
L. Zsolt - étteremtulajdonos

epphoto.hu

A profi weboldal készítés eredménye egy impozáns, attraktív weblap, mely kiválóan alkalmas fotós munkáim reprezentálásához, és a keresőoptimalizálás által több ügyfelet hoz.
P. Éva - fényképész

Hírek

A Twitter és a weboldalad

A legtöbb weboldal készítés terén jártas szakember, és weblap, webáruház tulajdonos megérezte a közösségi oldalak jelentőségét és próbál megfelelni az elvárásnak, miszerint ha látogatott weboldal a cél, akkor ezeken a platformokon jelen kell lenned. A Facebook és a Google tekintetében ez viszonylag egyszerű, a Twitternél viszont koránt sem. Tovább...

A Google ranking és a közösségi oldalak

Weboldal készítés , keresőoptimalizálás során hosszú évek alatt elsődleges fontosságúvá vált, hogy a keresőrobotok megfelelő kulcsszavakkal, címekkel, leírásokkal való informálása, a releváns és értékes tartalomépítés mellett negy hangsúlyt kell fektetni a linképítésre. Nos mára ez gyökeresen megváltozott.. Tovább...

Követem:
Megosztom:Megosztás Facebookon Megosztás Google Pluszon
© 2008 - 2016 Kiss Attila
http://webatta.hu