Ez a veboldal nem használ cookie-t, ahogy azok sem, akik az erre vonatkozó törvényt megalkották.
Hasznos információk

Mielőtt belevágnánk, had tájékoztassam néhány dologról azzal kapcsolatban, hogy milyen weboldalt érdemes választania, hogyan készül el mennyi idő alatt. Igyekszem előre válaszolni minden olyan kérdésre, amik ilyenkor felmerülnek. További kérdés kérés esetén forduljon hozzám bizalommal.


KapcsolatfelvételÁrajánlat kérés

Néhány mondat magamról

2008 óta foglalkozom webfejlesztéssel. Tevékenységem kiterjed minden olyan munkafolyamatra, ami a weboldal készítés során felmerül - webgrafika, arculattervezés, logó tervetzés, programozás. Így munkám soránm nem kell senki máshoz igazodnom mint az ügyfelem igényeihez.Nem kell az időmet grafikus vaghy programozó munkatársaimhoz igazítani, így a végeredmény gyorsabban elkészül. Magánszemélyként nem terhelnek olyan kiadások mint egy vállalkozást így ezek a költségek ügyfeleim számára sem mutatkoznak meg az áraimban.

Milyen weboldalt válasszak?

Statikus weboldal választását javaslom akkor, ha a lényeg Ön számára elsősorban információ átadás a cél tevékenységéről szolgáltatásáról. Ha weboldla tartalma egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán változik. Előnye, hogy látvány tekintetében mélyebb benyomást lehet elérni és árban jóval kedvezőőb.

Dinamikus weboldalt válasszon, a a weboldal teljes tartalmát (menüpontok és hozzájuk tartozó tartalmak) vagy egy meghatározott részét (képgaléria, hírek) Ön szeretné létrehozni és naprakészen tartani. Előnye, hogy nem kell minden változtatás, módosítás céljából a fejlesztő munkáját igénybe vennie, egy online felület egyedül is elvégezheti a kívánt módosításokat. Hátránya hogy valamivel drágább mint egy statikus weboldal és az egyszerűbb (pl. szöveggel képpel ellátott tartalmak) megjelenítése sablonosabb, kevésbé látványos.

Hogyan történik a fejlesztés?

A közös (ezt a szót nagyon szeretném kihangsúlyozni) munka látványtervezéssel kezdődik. Az ön színvilágról, elrendezésről szóló elképzelései és az én tanácsaim alapján elkészül egy grafikus látványterv, amit ebben a formájában könnyen és gyorsan lehet az legapróbb részletekig alakítani.

A látványterv nyomán elkészül egy ún. vireframe - egy valós tartalommal még nem rendelkező, de minden elemében a végleges látványt tükröző online felület. Ezen valós nagyságukban láthatóak a menüpontok, képek, láétványelemek szöveg stab.

Elkészül egy minden funkciójában működő tesztoldal, amihez csak Ön fér hozzá, és olyan formájában láthatja és próbálhatja ki, amilyen formában majd az internetezők fogják.

Az utolsó lépés maga a végeredmény, a késy, működő szép publikus weboldal, amely immár mindenki számára hozzáférhető.

Milyen költségekkel lehet számolni?

Mivel minden megrendelői igény egyedi, így minden fejlesztés és ezzel együött a fejlesztési költségek is egyediek . Mivel nincs két egyforma munka nehéz lenne fix árakat kikalkulálni. Miheztartásként azért annyiteljes biztonsággal állítható, hogy egy egyszerű statikus weboldal 5 menüpontal nem kerül többe mint 70.000 Ft. A pontosabb költségkalkuláció érdekében kérem kérjen árajánlatot!

Mennyi időt vesz igénybe a fejlesztés?

Ebben a kérdéskörben is elmondható az, hogy a megrendelő igényeitől és a fejlesztés szintjétől függ a munkára fordítandó idő is. Ha megrendelővel a kommunikáció, a visszacsatolás gyors, a tervezett tartalmak készen állnak a fejlesztés megkezdésekor akkor egy weboldal 5 munkanapopn belül készen lehet.


Üzenjen a Facebook-on!

Kövessen a Google+ -on!

Rólam mondták

beugropizza.hu

Az elkészült weblap vagy inkább webáruház átlátható a vendégeim számára, a rendelések könnyen felvehetők. Az ételeimet áraimat magam tudom változtatni egykönnyen használható kezelőfelületen. Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm!
L. Zsolt - étteremtulajdonos

epphoto.hu

A profi weboldal készítés eredménye egy impozáns, attraktív weblap, mely kiválóan alkalmas fotós munkáim reprezentálásához, és a keresőoptimalizálás által több ügyfelet hoz.
P. Éva - fényképész

Hírek

A Twitter és a weboldalad

A legtöbb weboldal készítés terén jártas szakember, és weblap, webáruház tulajdonos megérezte a közösségi oldalak jelentőségét és próbál megfelelni az elvárásnak, miszerint ha látogatott weboldal a cél, akkor ezeken a platformokon jelen kell lenned. A Facebook és a Google tekintetében ez viszonylag egyszerű, a Twitternél viszont koránt sem. Tovább...

A Google ranking és a közösségi oldalak

Weboldal készítés , keresőoptimalizálás során hosszú évek alatt elsődleges fontosságúvá vált, hogy a keresőrobotok megfelelő kulcsszavakkal, címekkel, leírásokkal való informálása, a releváns és értékes tartalomépítés mellett negy hangsúlyt kell fektetni a linképítésre. Nos mára ez gyökeresen megváltozott.. Tovább...

Követem:
Megosztom:Megosztás Facebookon Megosztás Google Pluszon
© 2008 - 2016 Kiss Attila
http://webatta.hu