Ez a veboldal nem használ cookie-t, ahogy azok sem, akik az erre vonatkozó törvényt megalkották.Keresőoptimalizálás

Lehet az Öné a legjobb fodrásszalon a városban, ha rossz helyen van nem látogatja senki. Így van ez a weboldallal is. Hirdethet akármilyen igényes szolgáltatást, minőségi terméket, ha az internetezők nem találják meg. Ha weboldalát nem hozza a Google legalább az első oldalon, akkor rossz helyen van és kevés az esélye annak, hogy látogatott oldal lesz. Erre megoldás a SEO (Search Engine Optimization) vagyis keresőoptimalizálás. Jó fényben tünteti fel weboldalát a Google kereső számára.


Mit érdemes tudnom?Mennyibe kerül?

Milyen egy jól optimalizált weboldal

Dobogós

Egy jóül optimalizált weboldalról sok minden elmondható, de ami számunkra a legfontosabb, hogy "dobogós" helyen áll a Google találati listáján, ha az internetező egy vagy több kulcsszavunkra keres. Egy átlag internetező nem lapoz második oldalra ezért érdemes legalább az első oldalon megjelennünk. Az első 5-ben szerepelni már előkelő, de a cél nyílván az ovácvió és a pezsgőlocsolás.

Tartalmas

Üzleti célt szolgáló reprezentatív tartalmak mellett olyan információval is ellátja a látogatókat, ami a szakterületünkben érdekes lehet. Ha meg szeretné mutatni országnak-világnak, hogy miben jó, akkor bizonyára profi. Kinek a tanácsára hallgatna a hétköznapi ember, ha nem a profiéra. Írjuk le részletesen képekkel, videóval illusztrálva hogyan kell falat tapétázni, és biztos hogy tőlünk veszi meg a tapétát.

Népszerű

Minél értékesebb egy weboldal tartalmát illetően, annál hasznosabbnak értékelik az internetezők. Linkekben hivatkoznak rá. Ha különleges, exotikus vagy ritka fűszerek forgalmazásával foglalkozunk egy gasztroblog biztosan belinkeli az oldalunkat, mert ott biztosan meg lehet vásárolni az elkészítéshez szükséges alapanyagokat.


Üzenjen a Facebook-on!

Kövessen a Google+ -on!

Rólam mondták

beugropizza.hu

Az elkészült weblap vagy inkább webáruház átlátható a vendégeim számára, a rendelések könnyen felvehetők. Az ételeimet áraimat magam tudom változtatni egykönnyen használható kezelőfelületen. Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm!
L. Zsolt - étteremtulajdonos

epphoto.hu

A profi weboldal készítés eredménye egy impozáns, attraktív weblap, mely kiválóan alkalmas fotós munkáim reprezentálásához, és a keresőoptimalizálás által több ügyfelet hoz.
P. Éva - fényképész

Hírek

A Twitter és a weboldalad

A legtöbb weboldal készítés terén jártas szakember, és weblap, webáruház tulajdonos megérezte a közösségi oldalak jelentőségét és próbál megfelelni az elvárásnak, miszerint ha látogatott weboldal a cél, akkor ezeken a platformokon jelen kell lenned. A Facebook és a Google tekintetében ez viszonylag egyszerű, a Twitternél viszont koránt sem. Tovább...

A Google ranking és a közösségi oldalak

Weboldal készítés , keresőoptimalizálás során hosszú évek alatt elsődleges fontosságúvá vált, hogy a keresőrobotok megfelelő kulcsszavakkal, címekkel, leírásokkal való informálása, a releváns és értékes tartalomépítés mellett negy hangsúlyt kell fektetni a linképítésre. Nos mára ez gyökeresen megváltozott.. Tovább...

Követem:
Megosztom:Megosztás Facebookon Megosztás Google Pluszon
© 2008 - 2016 Kiss Attila
http://webatta.hu