Ez a veboldal nem használ cookie-t, ahogy azok sem, akik az erre vonatkozó törvényt megalkották.


Üzletindító csomag

Ahhoz hogy induló vállalkozását megjelenítse az interneten nem kell százezreket fizetnie. Volt épp elég kiadásaaz üzlet beindításával kapcsolatban. Egy a lényeget bemutató statikus weboldal bőven elegendő az induláshoz. Legyen jelen! Tapasztalja meg mit ad vállalkozása sikeréhez egy weboldal. Később bővítheti.


Mit érdemes tudnom?Megrendelem

Mit tartalmaz az Üzletindító csomag

5+1db menüpont

Egy üzlet a világhálón való reprezentálásoz kezdetben bőven elegendő 5 menüpont ill. a hozzájuk tartozó 5 statikus tartalom (oldal). Ezek a vállalkozás beindulásával, bővülésével igény szerint bármikor bővíthatők. Ezen felül egy kapcsolatfelvételi menüpont tartozik még a csomaghoz, amelyen keresztül az ügyfelei üzenetet küldhetnek Önnek. Indokolt esetben térképes megjelenítéssel.

1db tetszőleges dinamikus tartalom

Amennyiben Ön éttermet üzemeltet szüksége lehet online asztalfoglalás menüpontra, magánszálláshely tulajdonosként online foglalási funkcióra lehet igénye, ha pedig folyton változó áraiból álló árlistáját teszi elérhetővé, akkor igencsak indokolt, hogy lehetősége legyen az árak naprakészen tartására. Új weboldala minden ilyen egyedi igényt kielégít

Korszerű, felhasználóbarát dizájn

Új weboldala minden platformon, webböngészőben és eszközön ugyanúgy jelenik meg ill. igazodik az eszköz (okostelafon, tablet stb) igényeihez.

Mennyibe kerül?

50.000 Ft

Az ár a fizetendő végár, amennyiben a csomag nyújtotta tartalmi kereteken belül marad az elképzelése. Ezt meghhaladó igény esetén kérjen egyedi árajánlatot!


Üzenjen a Facebook-on!

Kövessen a Google+ -on!

Rólam mondták

beugropizza.hu

Az elkészült weblap vagy inkább webáruház átlátható a vendégeim számára, a rendelések könnyen felvehetők. Az ételeimet áraimat magam tudom változtatni egykönnyen használható kezelőfelületen. Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm!
L. Zsolt - étteremtulajdonos

epphoto.hu

A profi weboldal készítés eredménye egy impozáns, attraktív weblap, mely kiválóan alkalmas fotós munkáim reprezentálásához, és a keresőoptimalizálás által több ügyfelet hoz.
P. Éva - fényképész

Hírek

A Twitter és a weboldalad

A legtöbb weboldal készítés terén jártas szakember, és weblap, webáruház tulajdonos megérezte a közösségi oldalak jelentőségét és próbál megfelelni az elvárásnak, miszerint ha látogatott weboldal a cél, akkor ezeken a platformokon jelen kell lenned. A Facebook és a Google tekintetében ez viszonylag egyszerű, a Twitternél viszont koránt sem. Tovább...

A Google ranking és a közösségi oldalak

Weboldal készítés , keresőoptimalizálás során hosszú évek alatt elsődleges fontosságúvá vált, hogy a keresőrobotok megfelelő kulcsszavakkal, címekkel, leírásokkal való informálása, a releváns és értékes tartalomépítés mellett negy hangsúlyt kell fektetni a linképítésre. Nos mára ez gyökeresen megváltozott.. Tovább...

Követem:
Megosztom:Megosztás Facebookon Megosztás Google Pluszon
© 2008 - 2016 Kiss Attila
http://webatta.hu