Ez a veboldal nem használ cookie-t, ahogy azok sem, akik az erre vonatkozó törvényt megalkották.
Webáruház készítés

Napjaink eladásainak és vásárlásainak számottevő része online történik. A vevők kedvelik mivel gyors, és nem kell kimozdulni otthonról. A kívánt termék azonnal megvásárolható, ráadásul haza sem kell vinni, kiszállítják. Egy óvatos vásárló "máshol is körülnéz" mielőtt vásárol. Szerencsére interneten ez is sokkal könnyebb mint személyesen felkeresni több szaküzletet. Árainak versenyképessége, gyorsabb szálításunk egyéb minőségű ismérvünk hamarabb kiderül. Ez az igény jól működő webáruház nélkül nem elégíthető ki. A weben történő árusítás hatékony és költségkímélő.


Mit érdemes tudnom?Mennyibe kerül?

Miért jó egy webáruház

Költséghatékony

A bolti értékesítéssel szemben egy webáruháznál nincs szükség hatalmas üzlethelyiség fenntartására. Mindent a kirakatba állíthatunk. Eladókat sem kell felvennünk a vásárlók segítésére hiszen minden termékünkről az összes információt feltűntethetjük, a tulajdonságok alapján pedig a vásárló egyszerűbben ki tudja szűrni, mire van szüksége, mintha egy bolt polcain nézeődne.

Nincsenek "határai"

Országszerte eladhatja termékeit, anélkül hogy helyeken kéne telephelyet vagy üzletet nyitnia. De nem muszáj csak hazai piacban gondolkodnia. A világháló segítségével világszerte értékesíthet, új külföldi piacokra törhet be egyszerűen, kényelmesen papírmunka és adminisztrációs költségek nélkül.

Azonnali kapcsolat a vásárlókkal

Egy üzletben vásárló személyről az eladó többnyire nem tud semmit. Nem kérdezi meg a nevét, telefonszámát. Az online vásárlásnál a kapcsolati adatok megadása viszont kötelező. Ezekkel később könnyen felvehetjük velük a kapcsolatot. Nyomon követhetjük, hogy melyik vásárlónk milyen terméket termékeket vásárolt. Folyamatosan értesíthetjük új termékeinkről vagy leárazásainkról.


Üzenjen a Facebook-on!

Kövessen a Google+ -on!

Rólam mondták

beugropizza.hu

Az elkészült weblap vagy inkább webáruház átlátható a vendégeim számára, a rendelések könnyen felvehetők. Az ételeimet áraimat magam tudom változtatni egykönnyen használható kezelőfelületen. Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm!
L. Zsolt - étteremtulajdonos

epphoto.hu

A profi weboldal készítés eredménye egy impozáns, attraktív weblap, mely kiválóan alkalmas fotós munkáim reprezentálásához, és a keresőoptimalizálás által több ügyfelet hoz.
P. Éva - fényképész

Hírek

A Twitter és a weboldalad

A legtöbb weboldal készítés terén jártas szakember, és weblap, webáruház tulajdonos megérezte a közösségi oldalak jelentőségét és próbál megfelelni az elvárásnak, miszerint ha látogatott weboldal a cél, akkor ezeken a platformokon jelen kell lenned. A Facebook és a Google tekintetében ez viszonylag egyszerű, a Twitternél viszont koránt sem. Tovább...

A Google ranking és a közösségi oldalak

Weboldal készítés , keresőoptimalizálás során hosszú évek alatt elsődleges fontosságúvá vált, hogy a keresőrobotok megfelelő kulcsszavakkal, címekkel, leírásokkal való informálása, a releváns és értékes tartalomépítés mellett negy hangsúlyt kell fektetni a linképítésre. Nos mára ez gyökeresen megváltozott.. Tovább...

Követem:
Megosztom:Megosztás Facebookon Megosztás Google Pluszon
© 2008 - 2016 Kiss Attila
http://webatta.hu