Ez a veboldal nem használ cookie-t, ahogy azok sem, akik az erre vonatkozó törvényt megalkották.


Weboldal készítés

Az emberek többsége és főként a felnövekvő generáció csak az internetet használja elsődleges információs forrásként. Keressen a felhasználó egy cipészműhelyt a városában, egy adott terméket, amit szeretne megvásárolni, vagy gondozási tippeket kedvenc szobanövényét illetően leül a számítógépéhez vagy előveszi talefonját és rákeres az őt érdeklő témára. Ezért az interneten való megjelenés napjainkra minden cég, vállalkozás, közéleti személy számára elengedhetetlenül szükséges. Ennek alapfeltétele egy impozáns, tartalmas, felhasználóbarát weboldal.


Mit érdemes tudnom?Mennyibe kerül?

A jó weboldal ismérvei

Egyedi, jó benyomást tesz

Ahogy a személyes kontaktus esetén egy szép névjegykártya, úgy az online világban egy impozáns weboldal teszi az első benyomást az emberre. Fontos, hogy ez a benyomás jó legyen. Ha iprecíz munkát, igényes szolgáltatás kínálunk klienseinknek fontos, hogy a weboldalunk is ezt türözze. Egy korszerűtlen, primitív vagy éppen átláthatatlan weboldallal potenciális vásárlókat weszíthetünk. Az ügyfeleim egyedi igényei alapján elkészült weboldalak új és rendszeres látogatókat biztosítanak.

Tartalmas, érdekes

Egy üzleti weboldal elsődleges célja a az eladás vagy a vásárlási kedv meghozása de nem épülhet minden a profitra. Ha tevékenységünkről, technológiánkról vagy személyiségünkről érdekes információt osztunk meg a látogatóink megjegyeznek bennünket, és legközelebb tőlünk vásárolnak, vagy hozzánk fordulnak tanácsért. Ha használható tippeket adunk laminált padló lerakásában, az olvasó a legközelebbi lakásfelújításkor szívesebben vásárol tőlünk, vagy bennünket ajánl ismerőseinek.

Megtalálja a Google

Nyújthatunk igényes szolgáltatást, precíz munkát, lehet hívogató a weboldalunk, ha látogatóink, érdeklődőink, vevőink nem találnak ránk. Hiába vagyunk jobbak versenytársainknál, ha weboldalunk nem szerepel a Google találatainak első oldalán a keresett szóra, szavakra. Egy értékes tartalomra jól optimalizált weboldal erre nyújt megoldást.


Üzenjen a Facebook-on!

Kövessen a Google+ -on!

Rólam mondták

beugropizza.hu

Az elkészült weblap vagy inkább webáruház átlátható a vendégeim számára, a rendelések könnyen felvehetők. Az ételeimet áraimat magam tudom változtatni egykönnyen használható kezelőfelületen. Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm!
L. Zsolt - étteremtulajdonos

epphoto.hu

A profi weboldal készítés eredménye egy impozáns, attraktív weblap, mely kiválóan alkalmas fotós munkáim reprezentálásához, és a keresőoptimalizálás által több ügyfelet hoz.
P. Éva - fényképész

Hírek

A Twitter és a weboldalad

A legtöbb weboldal készítés terén jártas szakember, és weblap, webáruház tulajdonos megérezte a közösségi oldalak jelentőségét és próbál megfelelni az elvárásnak, miszerint ha látogatott weboldal a cél, akkor ezeken a platformokon jelen kell lenned. A Facebook és a Google tekintetében ez viszonylag egyszerű, a Twitternél viszont koránt sem. Tovább...

A Google ranking és a közösségi oldalak

Weboldal készítés , keresőoptimalizálás során hosszú évek alatt elsődleges fontosságúvá vált, hogy a keresőrobotok megfelelő kulcsszavakkal, címekkel, leírásokkal való informálása, a releváns és értékes tartalomépítés mellett negy hangsúlyt kell fektetni a linképítésre. Nos mára ez gyökeresen megváltozott.. Tovább...

Követem:
Megosztom:Megosztás Facebookon Megosztás Google Pluszon
© 2008 - 2016 Kiss Attila
http://webatta.hu